Onderhoud

U wilt lang van uw tuin kunnen genieten. Het maakt daarbij niet uit of u net een nieuwe tuin heeft laten aanleggen, uw tuin onlangs gerenoveerd heeft of al jarenlang geniet van uw huidige tuin. Het is belangrijk dat uw tuin goed wordt onderhouden.

Hiervoor is goed en vakkundig onderhoud nodig. Ook wanneer u zelf groene vingers heeft, kan het interessant zijn om specifiek snoeiwerk uit te laten voeren door een hovenier. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag uw wensen en onze mogelijkheden door. Als wij uw tuin gaan onderhouden, dan maken wij afspraken over het soort onderhoud en de kosten. Wij werken via afroep of op basis van een onderhoudscontract. Net waar u de voorkeur aan geeft.
In een onderhoudscontract maken wij afspraken over het soort onderhoud voor een vast bedrag per afgesproken periode. Bij het onderhoud van uw tuin verzorgen wij de beplanting en vullen deze waar nodig aan. Natuurlijk wordt het tuinafval door ons afgevoerd.
Er zijn twee mogelijkheden: periodiek onderhoud en extra onderhoud.

Periodiek onderhoud

Wilt u uw tuin een voorjaarsbeurt geven of winterklaar maken? Dan is periodiek onderhoud voor u ideaal. Bij periodiek onderhoud zorgen wij ervoor dat uw tuin er altijd netjes bij ligt. In overleg wordt besproken hoe vaak wij langskomen. Dat kan wekelijks, maandelijks, per kwartaal of wellicht een keer per jaar zijn.

Extra onderhoud

Soms is extra onderhoud van uw tuin noodzakelijk. Hiervoor kan vakkennis van een hovenier nodig zijn, bijvoorbeeld voor het verwijderen van een boom.

Gladheidsbestrijding

Is uw bedrijfsterrein, oprit of parkeerplaats bedekt met sneeuw? Bel hoveniersbedrijf Marco van der Kreke. Wij zorgen dat u onder winterse omstandigheden ook een veilige woon en werkomgeving hebt.